6 type paarden die je tegen kan komen op je paarden zoektocht

0
1415

Een paard kopen: soms kan de zoektocht naar het perfecte paard erg frustrerend zijn en erg lang duren, De kans is groot dat je tijdens je zoektocht de volgende paarden tegenkomt:

Het paard die voelt alsof hij elk moment kan exploderen

In de advertentie stond braaf maar niet voor de echte beginner. Echter voelt het gevoelige zwetende paard onder je als een tijdbom die elk moment af kan gaan. Misschien heeft het paard gewoon een slechte dag maar voor je eigen veiligheid kan afstappen de beste reden zijn.

Het paard in de enge afgelegen stal

Je denkt dat je TomTom je naar de verkeerde plek heeft gebracht als je de oude vervallen stal ziet. Ohja, en het paard is niet de voskleurige merrie maar een schimmel ruin. Echter denkt de eigenaar dat dit paard perfect voor je zal zijn. Misschien probeer je dit paard maar de kans is groot dat je totaal verbijsterd weer huiswaarts keert.

Het paard waar je ontzettend medelijden mee hebt

Het paard is zo’n honderd kilo lichter als op de verkoopfoto’s heeft mok en rent stijf door het weiland. Van de vroegere sportprestaties is helaas niets meer te zien.

Het paard die aan geen enkele van je vereiste voldoet maar die je toch wil bekijken

Je weet eigenlijk niet zo goed waarom je dit paard wil bekijken. Toch sprak iets in de advertentie je aan. Misschien was het het verborgen potentieel wat je zag, of misschien de bijzondere aftekeningen? Dit paard kopen? er is een grote kans dat je het toch serieus overweegt!

Het paard met de vervelende, ongeduldige verkoper

”Ik hoop dat je niet weer zo’n tijdverspiller bent” De verkoper begint al voordat je goed en wel uit je auto bent. Je voelt je onmiddelijk schuldig en ondanks je gelijk merkt dat dit paard niks voor jouw is durf je dit niet te zeggen. Later stuur je hem een berichtje dat het helaas een ander paard is geworden.

Ben jij opzoek naar een paard? Hopelijk vind je gelijk de goede op http://www.ehorses.nl !