Uw dekhengst aanbieden en adverteren

0
706

U wilt uw hengst professioneel aanbieden en adverteren? Ook fokkers kunnen ehorses effectief gebruiken voor hun paardenmarketing. Op ehorses maakt u eenvoudig uw dekadvertenties.

De dekhengst-advertentie

De advertentie omvat alle opties die belangrijk zijn om uw hengst perfect te presenteren. Op het eerste gezicht zien geïnteresseerde partijen de naam van de hengst, de vader, de  vader van de moeder, het dekgeld en de geschiktheid. Nogmaals, je hebt de mogelijkheid om 20 foto’s en 4 video’s toe te voegen, evenals een gedetailleerde beschrijving van de hengst. U kunt uw hengst gemakkelijk, snel en praktisch in minder dan drie minuten aanbieden en adverteren.

Belangrijke informatie

De geïnteresseerden in een hengst kunnen het ras-, de discipline-, afstamming-, dek-opties-, radius- en dekgeld instellen. Het is daarom van beland dat uw advertentie al deze informatie omvat. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld verschijnt uw hengst dan ook in de overeenkomende zoekopdracht. Bovendien voorkom je op die manier zo mogelijk misverstanden. Probeer ook goede foto’s bij uw advertentie plaatsen. Vooral bij hengsten willen de potentiële kopers altijd foto’s of video’s zien om zichzelf ervan te overtuigen dat het de juiste hengst voor de merrie kan zijn.

Tip: Als premium verkoper kunt u zoveel advertenties plaatsen als u wilt en kunt u gebruik maken van vele extra opties.