Nee…..dat meen je niet?????

0
808

Nee dat meen je niet schreeuw ik verbaasd. Ik start de website van het Ehorses magazine op omdat ik een blog wil beginnen. Ik klik op mijn naam, Miranda van Dongen, dan verschijnen namelijk alle blogs die ik gepubliceerd heb. En wat zie ik tot mijn grote schrik…………….

Het zijn er 100!

Inmiddels heb ik al 100 blogs gepubliceerd op de website van Ehorses. Dat meen je niet! Allemachies dat is best een mooie mijlpaal die we in stilte aan ons voorbij hebben laten gaan. Met veel plezier en gedrevenheid heb ik al deze blogs voor jullie geschreven. Sommige schudde ik zo uit mijn mouw. Dan kregen ze bij Ehorses soms wel 2 x per dag een bericht van mij dat er een blog gereed voor publicatie is en soms laten blogs wat langer op zich wachten. Ondanks dat men soms gekscherend beweerd dat ik doctorandus in de paarden ben, weet ik echt niet alles. Was het maar zo’n feest. Nee hoor wat mij betreft ben je nooit uitgeleerd in de paardensport. Dus als ik een blog schrijf over een onderwerp waarbij ik het gevoel heb dat je mij aan correcte kennis ontbreekt ga ik mezelf hierin verdiepen of laat ik me voorlichten door derden. Of ik ga in gesprek met mensen, zoals ik bij de blog misstanden op de manege deed. Ik meen het als ik schrijf dat ik het niet alleen kan.

Mijn activiteiten zijn echt vrijwilligerswerk.

Mijn blogactiviteiten voor Ehorses zijn echt vrijwilligerswerk. Ik krijg er geen vergoeding voor. Omdat Ehorses in Nederland nog niet zo veel bekendheid heeft (helaas) lukt het ook niet altijd om nieuwe producten gratis beschikbaar te krijgen. Ik durf te beweren dat het schrijven van blogs over producten of interessante workshops mij geld kosten. Ik ben daarom bedrijven zoals Equi Protecta, Blooming Naturals en bijvoorbeeld Helmosan ontzettend dankbaar dat zij mij wel altijd dit vertrouwen hebben gegeven. Zonder hen had ik vele blogs voor jullie niet kunnen schrijven. Dat alles je komt aanwaaien als blogger meen ik echt niet. En nee dat betekend niet dat ik niet opensta voor een samenwerking met een product of webshop. Wil je met mij samenwerken stuur dan een bericht naar Ehorses.

Er zijn vele deuren voor me open gegaan.

Maar ook zijn er vele deuren wel voor me open gegaan omdat ik blog voor Ehorses. Oké, de uitnodiging van Hans Peter Minderhoud laat nog steeds op zich wachten. Maar bij La Valencio stond de koffie voor me klaar en mocht ik zelfs een deken verloten onder alle volgers. Maar ook tijdens de organisatie van het Bixie kampioenschap merkte ik dat potentiele sponsors makkelijker te benaderen waren voor mij omdat ik blogger voor Ehorses ben. En nee dat had ik niet kunnen bereiken als jullie mijn blogs niet zouden lezen.

Ik ga voorlopig nog wel even door met bloggen.

Nu ik geconstateerd heb dat ik al meer dan 100 blogs voor jullie gepubliceerd heb, hoeven jullie niet te vrezen dat ik zal stoppen met bloggen. Ik vindt het nog steeds veel te leuk. Het aantal blogs is wel verminderd, dit komt omdat ik een nieuwe functie heb gekregen in de nieuwe organisatie die is ontstaan na een fusie na de verkoop van het bedrijf waarvoor ik werk. Ik zou het daarom ontzettend tof vinden als iemand het blogteam komt versterken. En ik, ik ga nadenken waarover de volgende 100 blogs allemaal zullen gaan. Want ik ben nog welkom bij zeer leuke bedrijven, ik doe op dit moment ook weer een toffe opleiding. Maar ook doe ik weer hele toffe dingen op het gebied van de Bixie. Tja waar zullen de volgende 100 blogs dan allemaal over gaan? Ik meen het ik stop nog lang niet. Nee ik ben er nog lang niet klaar mee.