Paarden online verkopen

0
659

De online paardenmarkt groeit steeds meer.

.Het groeit internationaal, het aantal advertenties neemt fors toe en het aantal bezoekers per jaar vermeerdert aanzienlijk. Het internet wordt steeds populairder en door zijn enorme bereik is het makkelijk om een geschikte ​​koper voor uw paard te vinden. Het verkopen van uw paard is makkelijker op internet dan in traditionele kranten of dergelijke.

Paarden adverteren bij de marktleider

De feiten spreken voor zich: ehorses is de meest winstgevende (online)paardenmarkt. Zoals blijkt uit de IPOS-studie, heeft ehorses de hoogste plaatsingskoers. Momenteel zijn er ongeveer 13.500 paardenadvertenties op onze homepage te vinden. Elke dag worden er meer dan 200 nieuwe paarden aan de website toegevoegd. In totaal worden 25% van alle geadverteerde paarden succesvol door onze online paardenmarkt verkocht. Met meer dan 1,6 miljoen website-bezoekers per maand worden de pagina’s iedere maand maar liefst 10 miljoen keer bekeken. Gemiddeld wordt er op ehorses elke 20 minuten een paard verkocht 

Het totale handelsvolume bedraagt ongeveer 61 miljoen euro en meer dan 65.000 verkochte paarden per jaar. ehorses heeft meer dan 137.000 fans en volgers op de sociale media accounts van het bedrijf!

Internationale paardenverkoop

Naast dat ehorses een online platform is voor paardenverkoop-advertenties in Duitsland, is het platform internationaal en wereldwijd beschikbaar. Ehorses is sinds 2013 aanwezig in Nederland (www.ehorses.nl). Er is ook een Engelse versie sinds 2014 (www.ehorses.com). Gebruik dit internationale bereik om sneller kopers voor uw paarden te vinden! De extra optie ‘wereldwijd zichtbaar’ vertaalt uw advertentie automatisch en publiceert het ook op de internationale pagina’s.

Klantenservice inbegrepen

ehorses biedt dagelijkse ondersteuning op het telefoonnummer +31 (0)20-8938353, evenals onder de email support@ehorses.nl. Alle medewerkers zijn zelf ervaren ruitersporters en kunnen u daarom snel, gemakkelijk en efficiënt helpen. Daarnaast is onze online chat beschikbaar voor onze klanten op de homepage, waarbij een van onze medewerkers snel uw vragen beantwoordt. U wordt verzorgd door ehorses in alle zaken die betrekking hebben op het onderwerp paardenmarketing en wij adviseren u uiterst graag betreft het onderwerp ‘Topseller’. Dit met name als u regelmatig professionele paarden in de premium sector van ehorses wilt aanbieden.

 

Latest posts by ehorses.nl (see all)