Trends en ontwikkelingen paardenverkoop

0
817

Ruiters zijn online

Waarschijnlijk heb je het ook wel gemerkt. Ze zijn overal, mensen met digitale apparaten. Voor sommige mensen is het meer dan logisch. Voor anderen is het een verbazingwekkende ontwikkeling. Steeds meer en meer gaat digitaal. Veel mensen hadden gehoopt dat deze ontwikkeling slechts een korte trend zou zijn. Ondertussen is het duidelijk, de toekomst is digitaal. Zelfs op concerten hebben de smartphones de aanstekers al vervangen.

De paardenbranche is hier geen uitzondering op. Bijna iedere ruiter op stal en tijdens het rijden wel een smartphone bij zich.

Wanneer jij jezelf de vragen stelt: Waarom mobiel? Waarom online verkopen? Dan is het antwoord: iedereen is mobiel!

Dat maakt online verkoopplatformen zoals ehorses zo effectief. Je kan veel meer mensen bereiken dan met traditionele verkoopmethoden. De nationale en internationale verkoopkansen nemen toe, naarmate het aantal online verkoopadvertenties stijgt.

Ontwikkelingen in de paardenverkoop

Steeds meer mensen maken gebruik van het internet en social media. Deze trend is ook in de paardenbranche sterk te herkennen. Een studie van HorseFuture Panel laat zien dat online verkoopplatformen op een eerste plaats staan. Deze ontwikkeling kan je ook zien in de groeiende reikwijdte van ehorses.

Verkoop online

Naast ehorses.nl is ook ehorses.de (Duitsland) en ehorses.com ( voor de Engelstalige bezoekers) online. Hierdoor kun je met internationale kopers in contact komen.